Uppdatering av Länkkataloger


Det var ett tag sedan listan med Länkkataloger blev uppdaterad här på bloggen så det är väl dags nu då 😉 För någon timme sedan la jag upp en ny sida som heter just Länkkataloger, där kommer alla, aktiva, kataloger att listas.

Har skrivit om det tidigare, denna blogg används bland annat som ett testverktyg för kolla om Länkkataloger är aktiva eller inte, de flesta är inte det …

Tid är pengar och det blir så mycket enklare när man är ganska säker på att man inte slösar tid med att försöka anmäla sina sidor utan resultat, jag lanserade en ny site förra veckan och det var så skönt och enkelt med ”verifierade” Länkkataloger.

En sak som jag missat tidigare var att kontrollera om det verkligen var SEO-vänliga dofollow länkar från alla kataloger, trevligt nog var så fallet och det ger ju mer ”linkjuise” och vidare bättre ranking i sökmotorerna.

Det gamla vanliga, bättre ranking = mer trafik = mer pengar 🙂

Kolla in den nya sidan för uppdateringarna: Länkkataloger

Alla ni admins som startat kataloger men tappat intresset för att hålla dem aktiva, snälla gör en jättestor tjänst till alla vi driver bloggar eller hemsidor. Stäng av möjligheten att försöka registrera och skriv några ord om det, det skulle uppskattas av många!

ps ta inte bort katalogen från nätet, det ger ju linkjuise till de som blivit listade 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

87 − 78 =