Twitter och tjäna pengar


Eftersom jag tipsade om ett webinar om Twitter för ett par dagar sedan så bör jag väl göra en lite uppföljningen om detta.

Att sociala medier kan ha stor betydelse om man vill tjäna pengar på internet har väl de flesta redan uppmärksammat. Numera kan man säga att sociala medier är en del av SEO eftersom det egentligen har samma mål, att få så många som möjligt att besöka just din/dina hemsidor!

Det finns många olika saker att göra inom SEO och alla är bra att genomföra, ok, inte så kallad Black Hat som sökmotorerna kommer att straffa hårt när det uppmärksammas.

Med detta sagt så är det inte säkert att var och en vill göra alla de saker som man kan göra, exempelvis så är jag själv inte så intresserad av att använda Facebook så mycket som man skulle kunna.

 

När det gäller Twitter så är det lite annorlunda, min egen erfarenhet av Twitter måste erkännas är väldigt små, jag har helt enkelt inte engagerat mig för att kolla upp vad och hur man kan göra.

Därför tog jag direkt chansen att medverka i det webinar som jag tipsade om, dags och lära sig lite mer 😉

Egentligen hade jag inte alls tid men det handlar om prioritering så jag styrde om lite saker, det ångrar jag inte en sekund, webinariet var 1,5 timme långt och mycket mycket givande för en novis som jag !!

 

Varför skriver jag inte om vad och hur man ska göra?

Nu är det så att eftersom jag fortfarande är i startfasen med att lära mig om Twitter och dess möjligheter att tjäna pengar så känns det inte som att det är läge att förklara saker och ting.

Men eftersom jag hade en inbjudan om Twitter här på bloggen för någon dag sedan så bör ju det självklart följas upp, i alla fall om det var bra och givande och det var precis vad det var.

När jag fått mer erfarenhet så kommer jag självklart att berätta mer här på bloggen, kan bara konstatera att använda Twitter för att promota produkter eller hemsidor verkar kunna vara ett av de effektivaste hjälpmedlen att använda om man vill tjäna pengar online !!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 + 1 =