Traderas nya avgifter


Tradera, som jag skrivit om tidigare, har helt nyligen uppdaterat sina riktlinjer om avgifter, de gamla reglerna, som en del ansett, var lite invecklade gällande betalning på varor som varit utlagda men inte blivit sålda.

Om utgångsbudet var mindre än nio kronor och varan inte blev såld så kostade det ingenting, men lade man ut objektet för tio kronor eller mera så blev det några kronor (upp till tre kronor) i avgift även om ingen köpte varan.

Nu är det nya riktlinjer:
Upp till 100 annonser i månaden (kalendermånad) kan man numera lägga upp utan att det blir några avgifter även om inget alls blir sålt. Från annons nummer 101 kostar det (minst) 3 kronor. Detta gäller både privatpersoner och företag, en klar fördel för de som försöker att tjäna pengar via Traderas annonser, det blir inte en massa småavgifter.

Självklart kostar det några kronor vid försäljning och där har Tradera gjort en viktig ändring, numera kostar det alltid minst 3 kronor, även om du säljer för bara 1 krona! Enligt min personliga åsikt en bra ändring, tycker det skulle vara ett minimi bud på 5 eller 10 kronor.

100 annonser per månad kan tyckas mycket, men det är kanske bara jag som tycker så, jag fick uppdatering angående regeländringarna av en nära vän som jobbar med Tradera och tjänar pengar genom att annonsera hos dem, hon lade in 99 annonser på tre dagar, tyckte 100-gränsen var lite låg 🙂

Tradera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

62 − = 59