Tjäna pengar som statist i film och tv-serier


Många är det som drömmer om den glamour som finns inom filmbranschen, inte bara för pengarna utan även kändisskapet drar otroligt mycket. Ok, nu vet vi alla att det inte är så många som når ”hela vägen” i en tuff konkurrensmässig bransch, förutom att vara duktig så krävs hårt jobb, kontakter och lite tur.

Ska man lyckas så bör man, även, gå de normala vägarna och utbildningar för skådespelare, men även skådespelare behöver veta vart jobben finns och då finns ett företag som heter Statist, det är helt enkelt en arbetsförmedling för allt inom film och tv, statister, skådespelare (behövs alltid många småroller), reklamfilmer och självklart möjligheter att vara med som Tv-publik.

Har man ett nu har ett filmintresse och tycker det skulle vara kul att vara med på något projekt så finns det många olika möjligheter, ett normalt statistjobb ger mellan 300 till 1,000 kr så det går absolut att tjäna pengar!

Självklart så finns det flest möjligheter i storstäderna men inte alltid, lilla Sollefteå hade Hollywood besök förra året när Girl with the Dragon Tatoo spelades in!

Det är helt gratis att anmäla sig till Statist och få tillgång till deras väldigt stora utbud, när detta skrivs så finns det 3,621 jobb listade 🙂

Gratismedlemskapet ger mycket info, vill man få full tillgång till allt på hemsidan så finns det flera valmöjligheter, en nyhet är 70kr för att en testvecka, ok, vill man bara kolla men 229kr för 6 månader kändes som ett bra pris!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

46 − 43 =