Tjäna pengar med affiliatenätverket Adtraction


Adtraction har funnits några år på den Svenska marknaden, de startade i januari 2009 och har på dessa dryga tre år hunnit bygga upp ett gediget utbud av annonsörer.

Med över 120 olika företag med affiliateprogram, varav många av dem är ganska stora varumärken som är väl kända av gemene man, så har Adtraction ett utbud som är intressant för de flesta hemsidesägare eller bloggare.

Speciellt inom Bank & Finans och Hälsa & Skönhet finns många företag anslutna, dessa två kategorier har mer än 20 affiliateprogram vardera. Nu är det betydligt fler kategorier än dessa, totalt 17 olika kategorier gör att utbudet är generöst och de fyller på med nya annonsörer i en jämn ström.

Nu har jag inte jämfört alla detaljer med andra affiliatenätverk men den generella känslan är att betalningarna är ganska bra (fast summa eller procent) så det finns absolut möjlighet att tjäna pengar som affiliate via Adtraction.

Hemsidan är enkel att manövrera genom och det är inga problem att se vilka villkor som finns för de enskilda programmen. Cookie tid är viktigt när man marknadsför produkter, de flesta programmen hos Adtraction en cookie tid på 30 eller 45 dagar och detta syns i listan över de olika programmen utan att man behöver kolla detaljerna för varje program. Mycket trevlig detalj som man inte är bortskämd med!

 

Adraction

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

27 − = 21