Tjäna bra med pengar genom att promota Affiliatenätverket Adrecord


Adrecord är ett förhållandevis nytt nätverk men har lyckats knyta till sig bra med annonsörer och nu erbjuder de hela 600 kr om Du värvar en ny Affiliate till dem !!

Ersättningen är alltså hela 600 kr för en ny aktiv Affiliate, utbetalningarna är uppdelade på ett just och bra sätt, de första 200 kr betalas ut efter att den nye Affiliaten fått sin första egna utbetalning, nästa 200 kr efter andra utbetalningen, och då självklart de sista kronorna kommer efter den tredje.

En annan sak som känna mycket bra är att det inte finns några kluriga regler som att allting måste ske inom den eller den tiden, har sett några sådana exempel tidigare men inte med detta program, har inte hittat några i alla fall 🙂

 

Nu kan man ju tro att ett nätverk som erbjuder så bra summor är ganska litet och kämpar för för att utöka sin marknad, stämmer inte alls i detta fall. Adrecord har ett bra utbud med annonsörer, cirka 100 stycken olika företag är anslutna, då menas olika företag inte ett fåtal företag med mängder med olika kampanjer.


 

Självklart så kan man, som hos alla seriösa Affiliatenätverk, välja om du vill registrera dig som privatperson eller som företagare. Utbetalningarna sker den 15e varje månad till det konto du angett om beloppet överstiger minimigränsen på 500 kr (för privatpersoner) eller 1,000 kr (för företagare).

 

Sammantaget så ser Adrecord verkligen bra ut, många intressanta annonsörer och generösa ersättningar till Affiliates. En trevlig sak till är att dina ansökningar till olika Affiliateprogram godkänns direkt.

Några nätverk har ju regeln att annonsören först måste godkänna din ansökan innan du får tillgång till länkar och banners (ibland får man det under ansökningstiden, men inte alltid). Snabbt och effektivt med autogodkännande !!

2 svar på ”Tjäna bra med pengar genom att promota Affiliatenätverket Adrecord”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

27 + = 33