Statistikprogram för din webbsida – Susnet


Att hålla koll på hur mycket trafik du har på din blogg eller hemsida är alltid intressant. Susnet är en mycket trevlig besöksräknare med ett flertal inställningsmöjligheter och du kan ha ända upp till 10 (!!) olika räknare och då finns de alla på samma plats, enkelt och bra!

Det finns ett flertal fördelarna med Susnet, helt gratis 🙂 du kan själv välja om statistiken ska synas på din webbsida eller vara osynlig (det senare kan vara idé vid en helt nystartad sida).

Eller så väljer man om besöksstatistiken ska visa hur många som är online just för tillfället och/eller per dag, vecka, månad, samt totalt. En stor fördel är att du kan ändra vad som ska visas utan att det förstör statistiken, om du inte visar per vecka just nu så är det inga problem med att lägga till det om några månader, all statistik sparas, du väljer vad som ska visas!

Det går även bra att ändra layouten om man vill detta, text, färg, font. Det finns enkla och bra instruktioner om du vill styla om din räknare just som du vill ha den. Man kan även få sin statistik mailad en gång per dygn.

Det finns även mer stats man kan se, bland annat webbläsare och operativsystem på besökare och lite annat.

susnet.nu - statistik och besöksräknare

Skickar ett stort tack till Susanne som helt gratis fixat en fint statistikprogram!

Ett svar på “Statistikprogram för din webbsida – Susnet”

  1. Jag tycker att Susnet är en riktigt trevlig statistikräknare. Jag gillar att man visa så många olika grejer på samma gång. Helst vem som är online just nu är extra kul.

    Det kan även vara bra att visa sina besökare hur statistiken ser ut om exempelvis någon vill annonsera på ens sajt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

+ 73 = 77