Spara pengar – Följ andras väg


På den här bloggen tipsar vi om olika vägar att både tjäna pengar och spara pengar online. Förhoppningsvis hittas ett eller annat inlägg som passar den individuella situation som läsaren är i. För som med alla tips så handlar det om att se vilka som passar och vilka som inte passar. Tipsen kan vara väldigt bra och många gånger går det att spara stora summor genom att följa dem. Men det behöver inte passa alla. I ett tidigare inlägg står det om hur man kan spara pengar på att köpa byggmaterial på nätet. Men de som inte bygger har självklart inte någon anledning att följa detta råd.

Det betyder också att det kan vara stor fördel att följa andra bloggar med liknande inriktning. Det finns en hel del allmänna bloggar som just fokuserar på att tjäna pengar internet eller hur man får det billigaste priset vid E-handel. En blogg som däremot är betydligt smalare är Sparalåna.se. En blogg som enbart fokuserar på om det är bäst att spara ihop pengarna eller låna dem.

Spara eller lånaEtt ämne som minst sagt är aktuellt när det varje vecka står i kvällstidningarna att Sveriges befolkning har så hög belåningsgrad och varningar om att det är en bostadsbubbla i Sverige duggar tätt. Ska man då alltid försöka spara ihop till sina investeringar eller går det att låna ibland?

Det är inte en helt enkel fråga att svara på. Som ett exempel har bloggen ett inlägg om pension. Är det bäst att pensionsspara hela livet eller är det bättre att amortera och sedan ta ett så kallat seniorlån? Det finns fördelar med bägge vägarna vilket tas upp på bloggen.

Det är lite det som är bloggens styrka. Att vända och vrida på olika saker för att därmed belysa det från olika håll. Det gör det lite mer intressant än att bara följa de klassiska råden. Ett exempel är hur media svartmålar snabblån men samtidigt finns det vissa fördelar med dessa. Så visst finns det fördelar och nackdelar med allt.

Sparaellerlåna.se är en blogg som kan rekommenderas. Detta just på grund av dess smalhet gällande ämne. Merpengaronline är bred och tar upp mängder av vägar att spara och tjäna pengar online. Sparaellerlåna betydligt smalare. För den som har funderingar kring lån och tankar på att låna kan den bloggen vara mycket bra. I annat fall är rekommendationen att surfa vidare till andra sidor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

9 + 1 =