Spar pengar på LED


Dags för ännu ett ”Spara pengar” inlägg, tjäna pengar är en sak men det gäller ju även att hålla i de pengar som man har tjänat in 😉

Ett sätt är att välja LED-belysning och att köpa dessa lampor online.

Orsaken till att LED-lamporna ska köpas online och inte i en fysisk butik är flera där alla handlar om att man tjänar pengar. För det första är ofta onlinebutiker billigare eftersom de inte har samma kostnader som en fysisk butik. För det andra går det snabbare att beställa på nätet än att åka ner på stan för att hitta rätt lampa. Tid som kan läggas på att tjäna pengar istället.

Men frakten då? Många som är emot onlinehandel brukar säga att frakten är så dyr att det inte är värt att handla online. Lösningen är att handla fraktfritt. Det är visserligen inte alla butiker som erbjuder fri frakt när man köper något så litet som en eller två lampor. Men av vilken anledning ska man köpa en enda LED-lampa.

Det är lika dumt som att köpa en enda toalettrulle och försvara detta med argumentet att man bara använder en per gång. Att köpa flera lampor har flera fördelar. För det första får man ofta mängdrabatt om man t.ex. köper tre-pack istället för en-pack. För det andra blir det lätt fraktfritt eftersom nästan alla företag har fraktfritt om man köper över en viss summa.

På detta sätt går det att köpa billigare LED-lampor utan frakt. Då spar man pengar online.

Utöver det så sparar man också mycket pengar på att använda LED istället för den klassiska glödlampan. Den har längre livslängd vilket gör att man behöver köpa in färre och drar mindre el vilket gör att de långsiktigt sänker elkostnaden. Som grädde på moset är de även miljövänligare.

Men fördelen med LED är inte bara att man spar pengar på dem i förhållande till glödlampan. LED går även att få i olika färgnyanser och styrka. Det går alltså med lätthet att hitta en ledbelysning till varje tillfälle. Idag finns det många olika produkter som använder LED belysning, http://braledbelysning.se har flera bra tips som du kan ta del av dessa kan du läsa om.

 

Cool LED belysning
Cool LED belysning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 + 1 =