Skapa extra trafik till din Blogg genom trafikutbyte


Det finns många sätt att skapa trafik till sin Blogg, ett av dem är att utnyttja trafikutbytessystem. Har man en nystartad blogg eller man tycker att det är för lite trafik och vill öka den så finns det några siter som man kan använda.

Vad och hur gör man då?

Det är jätteenkelt koncept, man surfar helt enkelt andra bloggar eller hemsidor och i retur kommer din sida att visas för andra medlemmar som surfar.

Kanske låter lite simpelt och att alla bara låter sidorna glida förbi, men det är inte säkert! Det finns klart seriösa sidor som är registrerade i systemen och det är inte alls ovanligt att människor annars sitter och skummar genom bloggar slumpartat på exempelvis Blogger så det kan ge seriös trafik!Prova med några av nedanstående – Helt Gratis att registrera sig.

Bloggplus

Bra kvalitet på visade bloggar/hemsidor!

Svenska, Danska, Norska och Finska sidor är godkända.

Bannerbyte, trafikprogram, textannonser – Nya medlemmar får helt fritt bra med fria kredits för visningar!

Bloggtrafik

Svenska, Danska och Norska sidor är godkända.

Besök tre sidor och du får två besökare till din sida.

 

Har man tusentals besökare per vecka så känns trafikutbyte ineffektivt, vart gränsen egentligen går mellan att lägga ned lite tid med trafikutbyte eller inte kan svårt att avgöra. Har du lite trafik på din blogg så kan detta vara ett sätt att öka dina besök på sidan mångfalt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 + 1 =