Rea på .se domäner

se-domäner

Jag har gått och väntat på någon rea på just .se domäner och nu har City Network kommit med ett finfint erbjudande, endast 10 kronor per domän !! Sist City Network hade en rea på domäner så gällde det .nu domäner och begränsningen var totalt 4,000 stycken innan kampanjen stängde, denna gång så är det ett tidsmässigt erbjudande, från den 1a oktober till och med den 27e oktober gäller denna rea, så ta tillvara chansen !!

Då är det bara att sätta sig framför datorn och försöka luska ut vilka domäner som ska inhandlas, att det kommer bli några extra domännamn som i slutändan aldrig används är helt säkert men för den skulle finns det ingen anledning att bli köpgalen, skulle man ändå gå helt ”banans” så finns det en övre gräns, maximalt 1,000 domäner får man köpa på sig, tror jag kommer att få det väldigt svårt att vara i närheten i antal räknat …

se-domäner

Det är ett riktigt bra läge att sätta sig ned och försöka hitta några nya nischer att jobba med, skulle man hitta en 5-6 bra och lediga .se domäner är det riktigt riktigt bra, då är det en självklarhet att plocka på sig ytterligare några för att använda som satellit siter.

Nu är det inte helt lätt att hitta så många bra, dvs att det söks på just den frasen eller ordet, och lediga domännamn inom samma nisch men det händer ibland.

2 svar på ”Rea på .se domäner”

  1. Tack för tipset! Jag var precis på väg att fynda .se domäner på Loopia för 29kr st men detta är ju ännu bättre! Får ju tre domäner för samma pris. Då gäller det som sagt bara att komma på lite bra domännamn som är lediga. De bästa brukar ju vara tagna. Har du något tips på hur man kommer på passande lediga namn?

  2. Varsågod, hoppas du hittar några bra och lediga domäner, det är som du säger ibland lite svårt, men börjar man med något enstaka ord eller fras och sedan använder Googles Sökordsverktyg kan man ju få bra med tips om man scrollar listan med relevanta sökord som visas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

66 − = 63