Rea både på webbhotell och .nu-domäner – City Network


Jag har använt Binero som webbhotell ett tag och de fungerar smidigt och bra, de har även en mycket hjälpsam support som är öppen sju dagar i veckan via telefon. Deras support måste jag verkligen berömma, de har varit mycket bra !!

Det skulle vara enkelt och bra med alla hemsidor man bygger på samma webbhotell men det är inte att rekommendera när man bygger många siter, länkar man mellan för många siter med samma IP så kommer sökmotorerna förr eller senare att straffa dina siter.

Därför har jag haft ögonen på några andra webbhotell och för en tid sedan började jag även att använda City Network, stabilt, bra och de har allt som ett seriöst webbhotell ska erbjuda, även de har telefonöppen support sju dagar in veckan.

De har för närvarande ett riktigt topperbjudande, ordinarie pris på webbhotellet är 74 kronor i månaden, vilket är ett riktigt bra pris men nu finns ett erbjudande som är 10 kronor i månaden under det första året! Ingen startavgift som fördyrar och 60 dagar pengarna-tillbaka-garanti är bland de bästa starterbjudande man kan hitta på den svenska marknaden.

Rea på .nu-domäner

Som det inte räckte med ovanstående kanondeal så har de samtidigt rea på .nu- domäner, just nu finns det fortfarande knappt 3,000 .nu-domäner till salu för endast 10 kronor styck! Det är absolut sådana tillfällen som inte får lov att missa.

Binero hade en domänrea i december men nu har jag bara ett fåtal domännamn kvar att jobba med av de jag köpte då så City Networks rea var välkommen.

Ett svar på “Rea både på webbhotell och .nu-domäner – City Network”

  1. Jag har City Network sedan några år tillbaka och är helnöjd med dom. Allt fungerar och sällan eller aldrig några driftstörningar och supporten är super, bra öppettider och supertrevlig och hjälpsam support.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 + 2 =