Några nyheter från förra veckan

Google Page Rank Updated

På grund av mycket jobb med andra projekt så blev det inte några inlägg postade här på bloggen förra veckan trots nyheter, är jag för upptagen med annat eller bara lat, välj själva kära läsare 😉

PageRank uppdateringar

Då har Google släppt nya uppdateringar för PageRank, lite tidigare än vad jag hade beräknat men det var nog bara ett misstag av mig, senaste uppdatering skedde för precis över 3 månader sedan, den 2a augusti, så det är i linje med de sista gångerna Google gjort uppdateringar av sin PageRank.

Bara för att jag påpekar detta så tro inte att det med säkerhet blir exakt 3 månader till nästa gång de uppdaterar, Googles koncept numera inom många områden är att aldrig exakt hålla samma schema utan att vara lite oberäknelig och låta allting vara ”ungefär”, ganska smart av dem, svårare för oss seo-nördar när vi inte kan vara helt sker.

Just denna gång får jag dock som sagt skylla mig själv, hade inte full koll och trodde uppdateringarna var några veckor bort så jag hade inte riktigt justerat mina två sista siter, resultatet blev PG0 istället för minst PG2 som är ganska lätt att ordna även på en förhållandevis ny site.

Förutom denna miss, som känns lite töntig just för mig, så gick alla aktiva siter, förutom en, upp ett eller två steg i rankingen. Av de statiska siterna var det bara en som sjönk från PR3 till PR2 vilket ändå känns helt ok för en statisk 4-5 sidors MFA site.

Kontrollera din(a) PageRank med detta verkyg.

Ny domän rea på City Network

Förra månaden hade City Network rea på .se domäner som man kunde få köpa på sig för det ynka priset av 10 kronor. Nu i november är det rea igen, denna gång är det .nu domäner som gäller och precis som förra månaden kostar de endast 10 kronor, sanslöst billigt !!

Kampanjen gäller hela november eller tills 5,000 domäner är sålda, vilket nu som kommer först. Just när detta skriva så är det fortfarande 4,263 domäner kvar men det är lika bra du skyndar på, lätt att skjuta på och missa rean, framförallt om man letar domäner som även ska kontrolleras mot antalet träffar för sökord, det tar ju lite längre tid att leta fram om man vill ha domäner med rätt/bra antal sökordsträffar.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

67 − = 65