LinkWithin – En trevligt litet program för din Blogg


Jag har sett på ett par stycken bloggar som haft några små bilder/images eller text i slutet på varje blogginlägg, det verkar vara kopplat till tidigare inlägg i bloggen har det sett ut som, ganska snitsigt !!

Uppdaterat: Det verkar som de lagt ned, så här står det på hemsidan: “LinkWithin is no longer available. We appologize for the inconvenience. Please email support@linkwithin.com if you have any questions.”

Undrar vad det är för html-kod för det? Nja, ingen kod alls som man behöver skriva in, det är ett gratis program som heter LinkWithin där man snabbt och enkelt kan anmäla sig till för att få dessa länkar.

Om du tittar i slutet av detta inlägg så ser du ”Kanske gillar du” och sedan endera några textlänkar eller några små bilder med text (det beror på om man tillräckligt många tidigare inlägg som innehåller bilder, om inte så blir det bara text).

Hur gör man då? Kunde inte vara enklare, gå till LinkWithin och skriv in de få uppgifter som behövs, bloggplattform m.m. efter du klickat på Get Widget så kommer du till Install Widget och det är bara att följa instruktionerna.

 

LinkWithin image


Sagt och gjort och blogg några sekunder senare så finns länkarna på din sidan.
Det här var ett program jag gillade skarp !!

 

Ett litet tips om du har Blogger, man ska inte logga in på Utforma i Blogger när det står Install Widget … man ska klicka på Install Widget på LinkWithin´s sida !! Jag var inte riktig vaken när jag skulle installera första gången på en Blogger-blogg, letade i flera minuter efter vilken Gadget jag skulle använda 🙂

2 svar på ”LinkWithin – En trevligt litet program för din Blogg”

  1. Hi, was just going through the google looking for good info and stumbled across your website. I am stunned at the design that you’ve on this site. It shows how you appreciate this subject.
    My site is Family vacation ideas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 + 3 =