Länkar österifrån


Ja, då kan man kanske börja jobba och koncentrera sig när man sitter vid skrivbordet igen, det har varit byggnadsställningar bara en meter från ifrån mig den sista tiden och det var inte så enkelt att fokusera när byggjobbarna, som jag upplevde det, kutade ”över skrivbordet”. Nu ska taket vara fixat och ställningarna är borttagna.

Få länkar österifrån.

Jag har tidigare tipsat att man inte behöver titta bara i Sverige för att hitta länkkataloger och bloggtopplistor, har bland annat någon norsk lista på mina sidor för dessa. Finska siter kan på grund av vissa uppenbara språkproblem vara lite svårare men nu har jag fått nys på en nystartad finlandssvensk bloggtopplista som även tar emot bloggar från rikssverige, så länge de är på svenska.

Nu är det en helt ny topplista så innehållet är ganska tunt, ingen fara, sidan kommer säkert att fyllas på snabbt och ge alla bra med länkkraft eftersom siten sköts av en erfaren och duktig admin och inte någon nybörjare som tappar gnistan för snabbt och lägger ned verksamheten.

Bloggar.fi är nu även inlagd på listan om bloggtopplistor och, som vanligt, har ni några bra tips om aktiva topplistor eller kataloger så hör gärna av er.

Uppdaterat: Bloggar.fi verkar inte finnas längre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

+ 57 = 59