Hur rankar Google hemsidor?


Ja, det är en väl bevarad hemlighet hur Google exakt rankar hemsidor, många saker är kända, speciellt av de som försöker tjäna pengar på sina bloggar eller hemsidor, självklart så har de som jobbar med SEO (Search Engine Optimization) koll på många saker som man måste eller bör göra.

 

Nu påstås det att Googles riktlinjer har läckt ut och alla som är intresserade kan ta del av dessa … njaa, vi kanske inte ska tro helt och hållet på detta, jag har svårt att tro att Googles alla riktlinjer ska finnas samlade på ett och samma dokument, så jag får citera Rasmus som tipsade om allting “ta det hela med en nypa salt”.

Google image

Men ändå, riktigt intressant läsning, även om jag har svårt att tro att det verkligen är ett officiellt (internt) Google dokument så tror jag inte alls att det är helt felaktigt och det kan kanske hjälpa oss som vill ha högre ranking av sökmotorerna.

 

Framför allt så finns det ju ett gammalt klassikt fenomen som heter glömska 😉 Nånting man kunde så bra tidigare har man helt glömt, lite påminnelser är alltid bra. Självklart så dyker det upp några “aha, det är kanske så det funkar” när man läser igenom texten. Om ni vill ladda ned dokumentet så gör det via denna länk.

Återigen tack till Rasmus för bra info!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 + 3 =