Hur gör man för att skapa en webbsida och tjäna pengar?


En del skulle säga att ”det är bara att leta på nätet”. Jovisst, all information finns på nätet … men att lära sig i vilken ordning man ska göra saker och ting är betydligt svårare att hitta, och vilken information är egentligen relevant?

På nätet är det faktiskt väldigt svårt att hitta en manual på ”Hur man tjänar pengar på internet med hemsidor”, det finns mängder och åter mängder av olika tips, förslag, idéer och mycket är bra, en del är skräp, mycket är föråldrat, men det mesta är ändå endast delar av ett sammanhang, visst är det bra att kunna G till K i alfabetet men det är ganska kasst om man inte vet A till F … hoppas ni förstår vad jag menar 🙂

 

Vill man tjäna pengar genom hemsidor eller bloggar på nätet …

… så är den bästa manualen och instruktionen, och den rekommenderas starkt, Google Sniper 2.0 av George Brown, här kan man från grunden lära sig hur man ska gå tillväga för att skapa hemsida som gör pengar genom Affiliateprogram.

Den unge, engelskfödde George som numera bor i USA och han har lyckats att sammanställa en riktigt seriös utbildning på hur man bygger, som han kallar det ”Sniper-sidor”.

Grunden är en E-bok på drygt 100 sidor tillsammans med 8 videos som grundligt förklarar hur man går till väga, från att hitta rätt ”Keyword” och domännamn samt hela proceduren, i rätt ordning, för att skapa en vinstdrivande site. Sedan finns det ytterligare material som du har tillgång till via hemsidan när du är inloggad.

 

GS2

 

Från början av introduktionsvideon säger George att man först ska gå genom hela kursen rakt av utan att försöka skapa en Sniper sida, mycket bra råd, det är mycket information som ska tas in, jag gjorde det till och med två gånger.

Det bästa med Google Sniper 2.0 är att man får lära sig mängder av saker som i annat fall skulle kosta många många timmar framför datorn med att bara leta genom olika hemsidor och bloggar, men man vet ändå inte hur man ska sätta ihop all information, här får du får även allting i rätt ordning !!

 

Det kostar endast $47, det är väl investerade pengar !! Skulle det nu inte alls passa för just dig så är det inga problem, det finns 60 dagars money-back-guarantee 🙂

Bli inte förskrämd av den så kallade ”Splash-sidan” där man anmäler sig, personligen tycker jag inte det är så speciellt seriöst med röd, stor och skrikande text men det verkar vara någonting som går hem ”over there”.

5 svar på ”Hur gör man för att skapa en webbsida och tjäna pengar?”

 1. Kul att du också rekommenderar Google Sniper 2.0 🙂 Jag är själv en flitig användare av alla Georges produkter då dom alltid håller högsta klass.

  Håller med dig angående sajterna som använder sig av röd,stor och skrikande text. Tycker det är rätt onödigt och första intrycket blir att sajten inte ät seriös. Men som du säger, det funkar antagligen i USA.

  1. Hej Rasmus
   Så mycket kunskap för en billig peng. Lite förvånad, men egentligen inte, på att så få svenskar promotar denna produkt.

   Med erfarenhet från mycket annat så beror det nog på att man faktiskt måste jobba själv, samt att internetmarknadsföring är ganska stort och komplext företelese, många tappar intresset då 🙂

   Med det sagt så blir GS 2.0 ännu bättre och viktigare, atr ju saker i rätt ordning! Sedan finns det massvis med extra matrial när man känner sig mogen för det.

 2. hej tänkte bara fråga om man kan få alla instruktioner på svenska eller spanska? från den här paketet av george alltså

  1. Hej Nicolas
   Allt är på engelska, hoppas du kan lite vardags-engelska, i så fall rekommenderar jag absolut att lära sig grunderna på engelska, exempelvis så började jag med WordPress på engelska istället för svenska bara för att lära mig.

   Det kräver mer tid från början att lära sig de tekniska uttrycken i branschen men det blir så mycket enklare senare eftersom det mycket inom internetmarknadsföring är skrivit på engelska.

   Bör påpekas att George använder sig av en lättbegriplig och enkel engelska, både i text och språk (det är ju ett antal videos). Han är född och uppvuxen i England och jag har erfarenhet från andra branscher och engelsmän brukar vara enklare att förstå än amerikanare, gäller även George.

   I en del senare utbildningsvideos (inte grundpaketet) så hjälper någon amerikan till … inte alls lika enkelt att hänga med …

 3. I was recommended this blog by way of my cousin.
  I am now not certain whether this put up is written through him as nobody else recognize such detailed about my
  trouble. You are amazing! Thanks!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

+ 6 = 15