Håll ordning och reda på din ekonomi med Smartbudget


Hittade ett riktigt intressant program för att hålla reda på sin ekonomi för någon dag sedan, nu har jag både sett och använd liknade budgetprogram tidigare, eller rättare sagt testat och förkastat liknande program men Smartbudget blev jag impad av 🙂

Tog faktiskt bara några minuters koll efter jag registrerat mig, det är helt Gratis att registrera sig, så hade jag bestämt mig för att börja använda programmet !!

Såja, då hade man söndag förmiddag räddad, var ju tvungen att mata in alla uppgifter i min privatbudget, ok, tog inte så lång tid men jag är nyfiken av mig så jag var tvungen att kolla in en massa funktioner.

Ska inte rabbla upp allt som man kan göra, Smartbudget är helt enkelt ett mycket bra program för att hålla koll på sin budget, registreringen är Gratis !!


Smartbudget är numera nedlagd!
 

En av de smartare funktionerna måste jag nämna, du kan lägga in en begäran så ett mail till dig själv med påminnelse inför förfallodagar eller annat, nu är det absolut ingenting jag rekommenderar för vanliga månadsräkningar, men det är ett mycket bra instrument för att få påminnelser som ligger längre fram.

Exempelvis så att man inte glömmer att säga upp det där TV-paketet som känns onödigt, ska göras om 6 månader, så glömmer man det och så går det till en automatisk förlängning … sånt kan vara kul va!

Jag har som sagt testat likande program tidigare men de flesta har inte varit speciellt bra, jo, åtminstone ett var fullt godkänt, problemet där var att det kostade någonting runt 240 kr per månad …

Smartbudget är helt ok i den fria versionen, det som överraskar (förutom bra funktioner) är att uppgraderingen till “Plustjänst” var betydligt billigare än vad man kunde vänta sig, 170kr per år samt 10% rabatt om man tecknar sig inom tre dagar efter sin registrering, landar på endast 12,75 kr per månad !!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

90 − 81 =