Första och tredje sidan på Google


Om man ska tjäna pengar på en blogg så bör man ju självklart hamna så högt uppe som möjligt vid en sökning på Google eller andra sökmotorer, men Google känns viktigast såklart.

Sen spelar det ingen roll om man vill tjäna pengar eller inte, är det ju en riktig kul ego-boost att hamna högt upp om man googlar 😉

Redan sen en vecka tillbaka ligger jag etta med sökorden ”mer pengar online”, kändes såklart bra men det är inte den hårdaste konkurrensen och jag har ju en klar fördel med domännamnet.

Skärmdump från den 24e oktober:

MPO search [mer pengar online] 11 10 24-2

 

Men i går fick en glad överraskning när jag kollade hur denna blogg låg till när man sökte på sökorden ”mer pengar” och ”pengar online”, nu pratar vi 8-9 miljoner träffar vardera, sidan tre på båda sökorden !!

Skärmdumpar från den 27e oktober:

MPO search [mer pengar] 11 10 27]

 MPO search [pengar online] 11 10 27

 

Och jag har inte gjort så mycket för att lyfta sidan, visst, en del men det finns mycket kvar, nu måste man ju börja jaga topp-5 placeringar 😀

Nu är det väl läge att lägga upp några inlägg om vad man ska göra för att få bra ranking, jag har några inlägg skrivna redan så räkna med att det kommer lite info hur man får trafik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 + 9 =