Fin service från spel siter


Har varit ganska lugnt på spelfronten sista tiden, flera månaders sedan jag var ute på nätet och spelade poker och inga bets har blivit lagd sen hockeyns Elitserie .. kanske runt omgång 40-42.

Men sista veckorna har det blivit några bets, och då på nånting som fått ”vila” i flera år, det går ju inte att spela och betta på allt hela tiden, i alla fall inte för mig som följer sporten jag vill lägga mina pengar på ganska noga. Vill ju självklart vinna och då är det en klar fördel att följa med vad som händer och sker.

Har hittat tillbaka till fotbollen och som vanligt ett fokus på de Europeiska cupmatcherna när dessa spelas men även Allsvenskan, den senare är ju lite jämnare spelschema vilket är trevligt.

Fördelen med odds tips och service från spelbolag.

Numera är spelsajterna inte bara betting utan det finns även nyhetssidor inom de stora sporterna, faktiskt en riktigt fin service. Vill du hitta sportnyheter och fullständiga tabeller över alla ligorn så är faktiskt så att en del betting siter har den bästa samlade infon, finns ingen anledning att kolla genom skvallerpressens ibland haltande artiklar och med bara någon enstaka tabell.

När det kommer till spel på fotboll så har bet365 en nyhetssida som hela tiden följer Allsvenskan. Ja, inte bara den ligan förstås utan det finns mängder av info att hitta på flera olika sporter och länder, jag gillar skarp utformningen och taggar på sidan, proffsigt!

Där var några bra och nyttiga tips, kanske ska ta upp hur spelandet gått då.

Tecknad Fotbollsspelare med XXXL bollFör att vara helt ärlig, kunde varit bättre, efter 11-12 bets på några veckor så … 112kr plus 🙂 Visst, en del skulle säga att det är ok eftersom det inte är minus men så tänker jag aldrig.

Kan väl delvis skyllas på att insatserna varit ganska låga eftersom det var ett tag sen jag spelade men runt 10kr i vinst per satsning känns alldeles för lite.

Dags att öka insatserna så kanske jag kan ge mig själv godkänt inom ytterligare några veckors fokuserat spelande. Helsingborg och Göteborg ser väl ut som ganska bra spel i morron (11/8) … blir nog några kronor där 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

+ 12 = 16