Få pengar tillbaka på shopping

Shoppa online

Enligt statistik ökar E-handeln år efter år. Inte så oväntat med tanke på hur smidigt det är att handla över internet. Dessutom är det lättare att få rabatt/återbäring vid handel online än om man handlar i fysiska butiker. Det sker via cashbacksidor vilket gör att man får pengar tillbaka på shopping.

Så här fungerar Cashbacksidor

En cashbacksida är en portal med hundratals E-butiker presenterade som har samarbete med dessa portaler. Det kan vara allt från Interflora och inkClub till Byggmax och Bookings.com. Att bli medlem på en sådan portal är alltid gratis och som medlem kan man se vilka butiker som ger cashback och hur stor denna är. Om en E-butik ger 10% i cashback betyder det alltså att en person som handlar där för 1000 kr får 100 kr utbetalt till sitt konto på cashbacksidan. Dessa pengar kan sedan tas ut till valfritt bankkonto.

  • Anmälan

Anmälan till en Cashbacksida kostar inget och det enda som krävs är namn och mailadress. Ibland kan man registrera sig genom sitt Facebook- eller Googlekonto. Många av dessa portaler ger även en första bonus redan vid anmälan.

  • Välj butik

I inloggat läge kan man sortera de samarbetande butikerna efter exempelvis namn, bransch eller hög cashback. Det går självklart att även söka efter en specifik butik för att direkt se om de har någon cashback eller inte.

  • Klicka – och handla

Har man hittat en produkt på Nelly.com som man vill köpa är alltså första steget att gå in på en cashbacksida för att se om de har samarbete med Nelly. Det är en butik som är mycket vanlig och som ger ca 4-5 % i återbäring. Logga in på cashbacksidan, klicka på länken till Nelly och inom några sekunder öppnas denna butik. Handla som vanligt och betala med valfri betalningsmetod.

  • Få cashback – och ta ut den

Inom några dagar kommer cashback att registreras och synas om man loggar in på cashbacksidan. Genom att använda tjänster regelbundet och samla återbäring på de flesta inköpen online blir återbäringen relativt stor över ett år.

För att kunna göra utbetalning krävs däremot att man nått upp till en viss nivå. Det kan exempelvis vara att utbetalning kan se vid minst 100 kr eller 500 kr på kontot. Detta sker då till valfritt bankkonto.

  • Alltid cashback – oavsett andra rabatter

En stor fördel med cashback är att man alltid får detta oavsett andra rabatter hos E-butiken. Man kan därmed handla på rea och få eventuella bonuspoäng i medlemsklubb samtidigt som denna återbäring ges.

Lycka till med återbäringen men kom ihåg ”Man tjänar mest på de inköp som aldrig blir av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 + 8 =