Den Perfekta Julklappen


Det ska vara tjäna pengar online i bloggen, eller spara pengar och trafik med mera, men det kan ju inte bara vara work work work and no play, eller hur? Så här kommer något helt annat.

Inlägget blev döpt till Den Perfekta Julklappen men den passar lika bra som födelsedagspresent eller om man nu bara vill skämma bort sig själv, det sista kan vara en bra idé ibland 😉

Företaget Liveit har funnits på den svenska marknaden några år nu och jag gillar verkligen deras koncept, deras utbud passar faktiskt riktigt bra som en annorlunda dock väldigt bra present. Det handlar om olika typer av, ofta, adrenalin injekterade upplevelser. Det är nu drygt fyra år sedan jag använde deras tjänster första gången och för varje år så utökas deras utbud, nu börjar det bli väldigt stort !!

 

Eller vad sägs om att ge bort (eller få) en testkörning av det som klassas som en supersportbil eller testa i en simulator hur det skulle vara att flyga ett stridsflyg? (bara 990 kr för en timme, intressant … ). Duger inte det så kanske det passar med formelbilskörning på någon motorbana som Anderstorp, Gälleråsen eller Sviestad !!

Ska det vara något lugnare upplevelse så finns självklart ett stort utbud av exempelvis Spa behandlingar, ost och vinprovning, whiskyprovning eller olika typer av speciella middagar med teater eller stand-up m.m. m.m.

 

Det finns mängder av upplevelser att boka, kanske det passar med att prova att segla en isjakt eller köra en travhäst. Kan inte räkna upp alla erbjudanden som finns, det skulle behövas ett dussin inlägg eller så.

Ja, det finns såna mängder av olika erbjudanden så det skulle behövas ett bra sökverktyg på hemsidan, som tur är så finns det 😉 Den kallas Hitta rätt upplevelse och där väljer man bland annat pris, kategori och geografiskt område och med hjälp av detta kan du enklare få fram just det du letar efter.

Om man nu inte vet riktigt vad som skulle passa om man ger bort en present så finns det även Presentkort att köpa, det kan i många fall vara en mycket bra idé 🙂

Kolla in Liveit, med det stora utbudet så finns det något som passar för alla !!

5 svar på ”Den Perfekta Julklappen”

 1. Jag hade lätt viljat prova på att köra ett stridsflyg i simulator. 990 kr för en hel timme är inte så farligt. Det hade nog varit värt varenda krona tror jag !

  Jag har också sett att liveit gör reklam i TV:en så där har jag fått upp ögonen för tjänsten. Men har inte provat något inu. Har lite ångest över vad jag ska ge bort i julklapp så ska nog ta mig en titt hos liveit 🙂

  Verka finnas det mesta. Tack för tipset !

  Förresten, vad valde du för slags upplevelse när du testade för första gången ?

 2. Jo, stridsflygsimulator låter klart prisvärd 🙂

  Lite kul med inlägget, det har varit klart ett tag å plötsligt börjar man se reklam lite överallt, blev att posta lite snabbt …

  Själv köpte en lyxig hotellweekend för nåt år sedan, till och med två gånger 🙂 Sedan gav jag bort en spa behandling, sånt kostar inte så mycket men var väldigt uppskattat.

  Är sugen på testa en formelbil … måste göra det nån dag 😉

 3. Helt rätt av dig, det gäller att ta vara på tillfällen då produkter och tjänster är “heta” Perfekt i juletider också !

  Aha, låter inte helt fel. Att ge bort en spa behandling är som du säger alltid uppskattat så det låter inte helt fel. Ska surfa in och kika lite nu 🙂

  1. Funballz!? Vadå, nog missat det … var tvungen å kolla vad du menade, ser faktiskt riktigt sjukt kul ut 🙂
   Jag kan tänka mig hur frustrerad man blir när det inte styr precis som man själv vill 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

+ 35 = 38