Bloggtopplistor


Oj, vilken chock!
Vi uppdaterar denna gamla undersida 🙂

Det enda som har hänt här de sista åren är att vi tagit bort några länkar som varit brutna … och vi tänker nog inte göra så mycket mera. Bloggtopplistor och Länkkataloger är inte så mycket värda numera, men vi låter listan (och fungerande länkar) vara kvar ändå.

MVH // Admin @ Merpengaronline.com – Uppdaterat oktober 2017 och mars 2019.


Bloggtopplistor med ovanliga krav eller långa väntetider för godkännande finns inte med, det ska vara enkelt och smidigt att lägga upp sin site.

Om topplistan registrerar varje inlägg du gör med RSS-flöde är det en klar fördel, läs mer om det på Topplistor och länkkataloger med RSS-flöde

Aktiva Bloggtopplistor, om inte annat anges så är de aktiva under 2012:

Blogglista
Krav med tillbakalänk från din sida.

Bloggportalen
Den siten har varit med i många år och flera olika äger, bloggaren Sigge Eklund startade den i augusti 2005. Redan i mars 2006 tog Aftonbladet över, och 2011 var det dags för Twingly att driva siten vidare fram till oktober 2015. Vem som nu ligger bakom driften vet vi inte, men den fungerar fortfarande (2019). Dock ger den betydligt mindre länkkraft än vad en sådan gammal site borde göra.

Bloggpunkten
Inget krav på tillbakalänk – Ingen kontrollpanel – Efter registrering kommer det ett krav på länk till spelsida (mindre snyggt gjort), aldrig lagd till den länken och det har fungerat ändå.

Blogs Avenue
RSS-flöde – Krav med tillbakalänk från din sida

Commo
RSS-flöde – Inget krav på tillbakalänk – Ingen kontrollpanel

TopOfBlogs
RSS-flöde – Krav med tillbakalänk från din sida

Ett flertal har räknare via sina banners (räknas som tillbakalänk) så att man kommer högre i deras listning, även om det inte är något krav att använda dessa banners så kan det i vissa fall ge något mer trafik till din sida, men endast om du har tillräckligt mycket trafik till din sida för att listas högt.

Tipsa gärna, både om aktiva Bloggtopplistor eller det inte är någon action på någon av de ovanstående längre !!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

77 + = 83