Bloggtopplistor uppdaterade med ny sida


Har velat lite fram och tillbaka om hur de nya sidorna med topplistor och kataloger skulle se ut, tänkte först göra en huvudsida med några undersidor så allting var på samma plats, de hör ju ihop. Dock så blev det bättre med flera olika sidor, framförallt så syns det bättre för er läsare.

Ibland kan det vara frustrerande med kataloger, topplistor, nyhetsportaler eller vad det nu kan kallas, lägg sedan till vilka som man ska anmäla sig till och vilka som endast ska ”pingas”, om ni saknar det sistnämnda så kommer det i ett senare inlägg.

Nu är det i alla fall en sida med Länkkataloger och en med Bloggtopplistor, även om det är delvis blandat med nationella (Svenska) och internationella siter så har alla den gemensamma nämnaren att man kan anmäla Svenska bloggar och hemsidor.

Info på sidorna innehåller eventuella RSS-flöden, tillbakalänkar, no/do follow och allting är uppdaterat januari 2012. Det är ingen info om PageRank … och det kommer inte att bli, måste sätta stopp någonstans, blir för mycket jobb att uppdatera det flera gånger per år 🙂

Det finns fortfarande många som jag inte har testat om de numera är aktiva eller inte, ni får gärna hjälpa till om ni har någon info, dock bör det vara ganska nyligen testad sida, max några veckor. Ni får ju en dofollowlänk i kommentarsfältet för besväret 😉

3 svar på ”Bloggtopplistor uppdaterade med ny sida”

 1. På min agenda har jag precis skrivit upp att min sida om länkkataloger ska uppdateras. Ska bara lista de allra bästa, gillar även de kataloger som erbjuder en liten bloggknapp när man ska länka tillbaka. Ser snyggt ut 🙂

  Bättre än en vanlig textlänk tycker jag.

  Håller just nu på att lägga till min artikelkatalog i länkkataloger. Det är ett förbaskat tråkigt arbete men man får faktiskt en hel del riktigt bra inlänkar efteråt.

  1. Vadå, tråkigt att lägga i i länkkataloger, jaså? … kanske därför jag har en 25 stycken som inte är testade än 🙂

   Det finns absolut roligare saker att göra men det ger mycket länkkraft som du säger.

 2. Haha, tror nog att den ”gissningen” stämmer rätt bra 😉

  Ibland är det nästan bud på att anlita en person som kunde göra detta åt en… Men allt på internet kan inte vara roligt ! Om ingenting hade varit tråkigt, hur skulle man då kunna avgöra vad som är roligt ?

  Klockren logik !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

80 + = 88