Bloggtopplistor – Mer trafik till din blogg


Uppdaterad 6 november 2011

Det finns självklart många saker man kan göra få att få trafik till sin blogg, att registrera sig på Bloggtopplistor är en av dessa.

Kom alltid ihåg en sak, om du har en blogg (aktiv, inte statisk) så är det, självklart, viktigt att göra inlägg i bloggen, bra inlägg och ganska ofta, klarar du av varann dag eller oftare så är det mycket bra. Både Google och framförallt dina läsare tycker om det, tänk först läsare, sedan sökmotorer.

Ett tips är att ibland kanske vara lite återhållsam, om du har två-tre inlägg klara men inte har en aning vad du ska skriva sedan, kasta inte iväg alla inlägg samma dag, dra ut på det ett tag så kanske inspirationen hinner ikapp.

 

Bloggtopplistor

Det är självklart lite turbulent för vissa siter efter att Bloggtoppen blev hackad och lösenordsuppgifterna började cirkulera på nätet, några listor är för tillfället (?) inte tillgängliga.

Jag listar dem ändå, vi får se vad som händer med dem, om någon vet vad som händer med dessa eller andra topplistor så kommentera gärna.

Nedanstående lista är i alfabetisk ordning, det skiljer ganska mycket i kvalitet och storlek. De flesta är ganska normala med möjlighet att senare logga i och ändra uppgifter om man så vill, men det finns några av det enklare slaget där man inte kan redigera uppgifterna om bloggen efter man en gång lagt in den.

Blog Rankers Sweden

Bloggfavoriter.se

Blogglista.se

Bloggparaden.se

Bloggportalen.se

Bloggpunkten.se – Ingen fungerande kontrollpanel, går inte att ändra uppgifter

Bloggregistret

BloggToppLista

Blogtoplist

Commo.se – Fungerar bra men ingen kontrollpanel, går inte att ändra uppgifter

Superbloggen.se

TopBlogArea.se

TopOfBlogs – Internationell sida

Toppblogg.se

 

Hälsobloggar – http://www.halsoartiklar.se/bloggar/ – Endast för relevanta bloggar

 

Ej längre i funktion:

Bloggtoppen – http://bloggtoppen.se/ – Hackad och nedlagd

Topplista.se – http://topplista.se/
Bloggar – Topplista – http://bloggar.topplista.se/
Sidorna finns men det verkar inte finnas något underhåll, bloggar måste godkännas för att visas, flera månaders väntetid bör betyda att listorna ej längre är aktiv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 − 11 =