Artiklar hos Artikelexpressen


Huruvida artikelkataloger är bra eller dåligt för ett långsiktigt SEO-arbete kan man nog diskutera i all oändlighet men de flesta kan nog enas om att länkbyggande fortfarande är en mycket stor del i sin ”SEO-mix”. Min erfarenhet är också att det är mycket svårt att få naturliga länkar till sina webbprojekt, inte minst med tanke på att sociala medier fått en allt större roll och folk i större utsträckning tenderar att ”Gilla” och ”Dela” de sajter man gillar istället för att länka från sin blogg eller hemsida (dessutom så har ju de flesta varken blogg eller hemsida att länka ifrån).

Hur skall man då göra för att skaffa länkar till sina webbprojekt? Ett sätt är naturligtvis att använda sig av artikelkataloger. Det har iallafall fungerat för mig (i kombination med andra aktiviteter) och det är något jag kommer fortsätta med tills motsatsen är bevisad. Om det är någon som har andra erfarenheter så hade det varit intressant att få ta del av dem i kommentatorsfältet nedan. Med detta sagt så har jag fått möjligheten att ”promota” min artikelkatalog Artikelexpressen.se här på MPO och den möjligheten är jag naturligtvis inte sen att utnyttja.

Om Artikelexpressen.se och arbetet med sajten

Min målsättning med Artikelexpressen.se var från början dels att lära mig något nytt (jag var i stort sett helt novis på WordPress och SEO när jag startade den i december 2012) och dels att skapa en stark sajt som både kan ge lite Adsense-intäkter och generera bra länkar. Till dags datum kan jag konstatera att det gått lite trögare än vad jag hoppats på. I dagsläget så finns knappt 100 artiklar publicerade, besöken ligger på runt 20 unika/dag och det trillar endast in ett par kronor i intäkter per dag.

Men jag tycker fortfarande det är ett roligt projekt och jag får fortfarande ”en liten kick” varje gång det kommer in en ny artikel att granska. När man väl kommit till stadiet som Artikelexpressen.se är på idag (sajten uppe och stadigt inflöde av nya artiklar) så är inte arbetsinsatsen så stor och om 5 år så kommer förhoppningsvis sajten vara 5 gånger större med 5 gånger fler besökare, 5 gånger mer intäkter osv, vilket ger mig motivation att fortsätta.

Vad är unikt med Artkielexpressen.se?

Eftersom jag själv använt mig en hel del av artikelkataloger för att marknadsföra mina projekt så kände jag att jag ville skapa en artikelkatalog som i alla fall särskiljer sig lite gentemot andra artikelkataloger. För att åstadkomma detta så införde jag nedan.

Krav på minst 600 ord

En regel att ingen artikel får understiga 600 ord infördes. Detta kan tyckas vara ganska mycket (de flesta andra artikelkataloger har regler på 300-400 ord) men min tro är att mycket unikt innehåll i varje artikel ökar trovärdigheten för artikeln och artikelkatalogen på sikt, vilket i sin tur bör gynna länkarna i katalogen. Om någon har andra erfarenheter, exempelvis att en artikel på 400 ord ses som lika trovärdig så får ni gärna dela med er av era erfarenheter i kommentatorsfältet.

Snabb publicering

Skriva artiklarDe flesta artikelkataloger utlovar snabb publicering men efter att ha behövt vänta både dagar och veckor hos många av dessa så är det nog lite si och så med den saken. Jag vet därför hur tröttsamt det kan vara när man väl plitat ner en unik artikel och sedan behöver vänta länge innan den publiceras.

Därför bestämde jag mig för att verkligen leverera snabba publiceringar och på så vis också skapa nöjda och återkommande författare som är med och bygger upp katalogen. Jag har fått en hel del positiv feedback för snabb publicering vilket borde vittna om att jag lyckats ganska väl med detta hittills.

Möjlighet att köpa artiklar

Ibland har man viktigare saker för sig än att skriva artiklar och då kan det helt enkelt vara värt att köpa denna tjänst. De flesta artikelkataloger erbjuder inte detta, men på Artikelexpressen.se så kan man köpa en unik artikel på minst 600 ord. Naturligtvis med garanterad och snabb publicering.

Med detta sagt hoppas jag att du fått upp ögonen för, och vill testa, Artikelexpressen.se, nästa gång du skall marknadsföra ditt webbprojekt med hjälp av artiklar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

+ 69 = 78