Artikelkataloger – den enkla vägen


Ett bra och effektivt sätt at få länkar till sin site är genom artikelkataloger, eftersom artikeln är textbaserad med mellan 300 till över 600 ord så blir det automatiskt betydligt bättre kvalité än enstaka enkla länkar i länkkataloger eller rena länkbyten.

Det finns två sätt att publicera en artikel, inklusive länk, på en artikelkatalog. Antingen väljer man den vanligaste men lite mer krångligare och tidsödande vägen. Då ska man först sätta sig in i katalogens regler för att sedan skriva en artikel som håller sig till dessa regler samtidigt som den ska handla om ett specifikt ämne. Sedan ska en profil skapas på katalogen för att artikeln till sist ska publiceras, eller det är inte helt klart där, sedan kommer väntan på att artikeln ska publiceras, om den nu blir publicerad överhuvudtaget …

Det finns kataloger som ligger nere, webmastern kan ha lessnat på att driva katalogen så det är någonting man måste ha lite koll på. Att människor för eller senare lessnar på saker å ting är fullt normalt och ska man tillhöra någon av de seriösa admins som driver artikelkataloger, så krävs det faktiskt även en arbetsinsats. Bland annat så är det är inte ovanligt att människor skickar in exakt samma artikel till mängder av olika kataloger och någon som seriöst driver en artikelkatalog måste hålla koll på sådant och stoppa dessa artiklar.

Sedan har du de som bara tar emot texter inom ett område samt de som har en publiceringstid på flera veckor, generellt brukar det sägas maximalt tre veckor för att publicera en artikel, tar det längre tid så är inte artikelkatalogen aktiv längre. Det är inte heller säkert att artikeln blir publicerad eftersom det är upp till ägaren av katalogen att avgöra om den är tillräckligt bra eller inte.

Sen finns det ett enklare alternativ – Northerngalactic artikelkatalog.

Arbetsinsatsen är maximalt två minuter. Du beställer vilket ämne artikeln ska handla om, vilket ord som ska länkas och var den ska länka. Resten sköter skribenterna och ägare av artikelkatalogen om. De skriver artikeln, får den publicerad och meddelar inom en vecka att allt är klart. Det enda du behöver Beställt artikeltänka på är hur du vill ha din artikel.

Du får en lång artikeltext, 500+ eller 650+ ord, samt de länkar med den ankartext du valt, professionellt skriven med mycket bra kvalité och artikeln blir snabbt publicerad, denna artikelkatalog kommer bli en absolut favorit hos många.

Det är upp till var och en att välja väg, även om man är duktigt på att skriva så krävs det tid och energi, och man ska aldrig glömma, tid är också pengar …

Ett svar på “Artikelkataloger – den enkla vägen”

  1. Hej, Jag tycker att artikelkataloger fungera fint kortsiktigt, men tyvärr fylls det på med så extremt många artiklar att kraften snabbt försvinner bort. På en del kataloger hinner Google inte ens hittat länkarna/indexerat sidorna innan artiklarna försvunnit från framsidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

13 − 5 =