Allt i ett, trafikutbyte, länk och artikelkatalog – EasyHits4U


Ska erkännas att jag hade sett denna sida tidigare och även sparat länken i bokmärken (brukar göra det med de flesta innan jag kollat riktigt), men jag hade inte tittat så noga vad siten innehöll, min förutfattade tanke var ungefär ”Jaja, ännu ett internationellt trafikutbyte som inte ger någonting alls”.

För några veckor sedan hittade jag dock en kort recension av EasyHits4U och plötsligt blev det intressant, tog och registrerade mig och märkte att de faktiskt är mycket mera än ett enkelt trafikutbyte, vi tar en kort lista på några saker som finns på siten:

Trafikutbyte – Ett ganska normalt manuellt trafikutbyte dock med en stor fördel, man kan välja vart (dvs vilket land) man vill att sin sida skall visas, en klar fördel om man har svenska sidor, då blandas dessa inte med en massa spammiga engelskspråkiga siter. Räkna dock inte med några mängder av träffar till din sida om du nu inte ska sitta halva dagen och klicka, man kan köpa på sig krediter, $5,95 för 1,000 krediter och $13,95 för 2,500 verkar vara mest prisvärt om man vill testa.

Link Directory – De har en ganska bra länkkatalog som ger länkjuise eftersom EasyHits har en Alexarank på 1,242 och PageRank 5. Dock så funkar det inte med hemsidor på svenska eftersom det är endast engelskspråkiga sidor som godkänns.

Artikelkatalog – Du kan posta artiklar på siten och länka till din blogg/hemsida, endast artiklar om ”Internet Marketing” tas emot, under artikeln så lägger du en snabb presentation av dig själv och din hemsida och där kan du ha länkar, kolla på redan postade artiklar för att se hur det ska göras.

Egna splash sidor – Du kan enkelt göra egna splash sidor och lägga upp dem i rotationen, passar bra om du exempelvis vill promota en produkt utan att själv göra en hemsida, gör en splash sida med affiliatelänk till vad du nu vill promota. Kom ihåg vad jag skrev tidigare, man kan välja vilket land dina siter ska visas för, du kan alltså göra en splash sida på tyska och visa den för surfare från, tja … Österrike.

Det finns några fler verktyg och du kan även tjäna pengar på EasyHits4U, det sistnämnda ger inga större inkomster om du nu inte promotar ut EasyHits4U stenhårt, men å andra sidan “alla bäckar små”.


Ett svar på “Allt i ett, trafikutbyte, länk och artikelkatalog – EasyHits4U”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 + 2 =