300 kr i startbonus hos Affiliatenätverket Scandic Partnes


Nu har Scandic Partners ökat sin startbonus till 300 kronor, de är ett av de äldre Affiliatenätverken, åtta år har de varit i branschen, trots det syns de inte så mycket, anledningen är att de endast sysslar med några få specifika produkter.

Produkter som är lättsålda till rätt målgrupp, det finns många inom respektive målgrupp, och provisionen är mellan 20-25% för varje förmedlad kund för dig som Affiliate !!

Förutom mycket bra provision på förmedlade produkter så har de även ett så kallat subaffiliate program som ger dig 2-6% av omsättningen på de affiliates du värvar till Scandic Partners, du kan absolut tjäna bra med pengar genom detta nätverk.

 

bild_scandicpartners_affiliateprogram

 

För närvarande har de tre produkter, två stycken gäller körkort. Körkort ett onlinetest för körkortsteori och det andra är ett CD-paket för bil och/eller MC körkort kallad Körkortsfrågorna.

Den tredje produkten passar ypperligt just nu, Högskoleprovet, en övningsbok inför de 2 proven som 50,000 personer per år genomför och nästa prov genomför i mars, bra tajming att promota nu!

En fjärde produkt är planerad att släppas nu i början av året, Faktureringsprogram, ännu en specifik produkt med mängder av potentiella kunder, det kommer garanterat ge dig bra med pengar !!

Jag har använd deras produkter på andra siter jag har och det är verkligen en bra konverteringsfaktor, deras support fungerar även snabbt och effektivt, rekommenderar Scandic Partners skarpt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

+ 22 = 30