En del skulle säga att ”det är bara att leta på nätet”. Jovisst, all information finns på nätet … men att lära sig i vilken ordning man ska göra saker och ting är betydligt svårare att hitta, och vilken information är egentligen relevant?

På nätet är det faktiskt väldigt svårt att hitta en manual på ”Hur man tjänar pengar på internet med hemsidor”, det finns mängder och åter mängder av olika tips, förslag, idéer och mycket är bra, en del är skräp, mycket är föråldrat, men det mesta är ändå endast delar av ett sammanhang, visst är det bra att kunna G till K i alfabetet men det är ganska kasst om man inte vet A till F … hoppas ni förstår vad jag menar 🙂

 

Vill man tjäna pengar genom hemsidor eller bloggar på nätet …

… så är den bästa manualen och instruktionen, och den rekommenderas starkt, Google Sniper 2.0 av George Brown, här kan man från grunden lära sig hur man ska gå tillväga för att skapa hemsida som gör pengar genom Affiliateprogram.

Den unge, engelskfödde George som numera bor i USA och han har lyckats att sammanställa en riktigt seriös utbildning på hur man bygger, som han kallar det ”Sniper-sidor”.

Grunden är en E-bok på drygt 100 sidor tillsammans med 8 videos som grundligt förklarar hur man går till väga, från att hitta rätt ”Keyword” och domännamn samt hela proceduren, i rätt ordning, för att skapa en vinstdrivande site. Sedan finns det ytterligare material som du har tillgång till via hemsidan när du är inloggad.

 

GS2

 

Från början av introduktionsvideon säger George att man först ska gå genom hela kursen rakt av utan att försöka skapa en Sniper sida, mycket bra råd, det är mycket information som ska tas in, jag gjorde det till och med två gånger.

Det bästa med Google Sniper 2.0 är att man får lära sig mängder av saker som i annat fall skulle kosta många många timmar framför datorn med att bara leta genom olika hemsidor och bloggar, men man vet ändå inte hur man ska sätta ihop all information, här får du får även allting i rätt ordning !!

 

Det kostar endast $47, det är väl investerade pengar !! Skulle det nu inte alls passa för just dig så är det inga problem, det finns 60 dagars money-back-guarantee 🙂

Bli inte förskrämd av den så kallade ”Splash-sidan” där man anmäler sig, personligen tycker jag inte det är så speciellt seriöst med röd, stor och skrikande text men det verkar vara någonting som går hem ”over there”.