Det ska vara tjäna pengar online i bloggen, eller spara pengar och trafik med mera, men det kan ju inte bara vara work work work and no play, eller hur? Så här kommer något helt annat.

Inlägget blev döpt till Den Perfekta Julklappen men den passar lika bra som födelsedagspresent eller om man nu bara vill skämma bort sig själv, det sista kan vara en bra idé ibland 😉

Företaget Liveit har funnits på den svenska marknaden några år nu och jag gillar verkligen deras koncept, deras utbud passar faktiskt riktigt bra som en annorlunda dock väldigt bra present. Det handlar om olika typer av, ofta, adrenalin injekterade upplevelser. Det är nu drygt fyra år sedan jag använde deras tjänster första gången och för varje år så utökas deras utbud, nu börjar det bli väldigt stort !!

 

Eller vad sägs om att ge bort (eller få) en testkörning av det som klassas som en supersportbil eller testa i en simulator hur det skulle vara att flyga ett stridsflyg? (bara 990 kr för en timme, intressant … ). Duger inte det så kanske det passar med formelbilskörning på någon motorbana som Anderstorp, Gälleråsen eller Sviestad !!

Ska det vara något lugnare upplevelse så finns självklart ett stort utbud av exempelvis Spa behandlingar, ost och vinprovning, whiskyprovning eller olika typer av speciella middagar med teater eller stand-up m.m. m.m.

 

Det finns mängder av upplevelser att boka, kanske det passar med att prova att segla en isjakt eller köra en travhäst. Kan inte räkna upp alla erbjudanden som finns, det skulle behövas ett dussin inlägg eller så.

Ja, det finns såna mängder av olika erbjudanden så det skulle behövas ett bra sökverktyg på hemsidan, som tur är så finns det 😉 Den kallas Hitta rätt upplevelse och där väljer man bland annat pris, kategori och geografiskt område och med hjälp av detta kan du enklare få fram just det du letar efter.

Om man nu inte vet riktigt vad som skulle passa om man ger bort en present så finns det även Presentkort att köpa, det kan i många fall vara en mycket bra idé 🙂

Kolla in Liveit, med det stora utbudet så finns det något som passar för alla !!