Har velat lite fram och tillbaka om hur de nya sidorna med topplistor och kataloger skulle se ut, tänkte först göra en huvudsida med några undersidor så allting var på samma plats, de hör ju ihop. Dock så blev det bättre med flera olika sidor, framförallt så syns det bättre för er läsare.

Ibland kan det vara frustrerande med kataloger, topplistor, nyhetsportaler eller vad det nu kan kallas, lägg sedan till vilka som man ska anmäla sig till och vilka som endast ska ”pingas”, om ni saknar det sistnämnda så kommer det i ett senare inlägg.

Nu är det i alla fall en sida med Länkkataloger och en med Bloggtopplistor, även om det är delvis blandat med nationella (Svenska) och internationella siter så har alla den gemensamma nämnaren att man kan anmäla Svenska bloggar och hemsidor.

Info på sidorna innehåller eventuella RSS-flöden, tillbakalänkar, no/do follow och allting är uppdaterat januari 2012. Det är ingen info om PageRank … och det kommer inte att bli, måste sätta stopp någonstans, blir för mycket jobb att uppdatera det flera gånger per år 🙂

Det finns fortfarande många som jag inte har testat om de numera är aktiva eller inte, ni får gärna hjälpa till om ni har någon info, dock bör det vara ganska nyligen testad sida, max några veckor. Ni får ju en dofollowlänk i kommentarsfältet för besväret 😉